Kto jeszcze nie czytał polecam
Też ostatnio ją nabyłem za 9,99 zł poza tym również Hamptona "Władcy przestworzy" za całe 7,99złJacek Waszczuk pisze: ↑26 paź 2017, 20:47Książka "Viper Pilot F-16" Dan Hampton nie jest nowością czytałem ją w 2016 ale teraz przypadkiem wypatrzyłem na półce w sieci Carrefour za 9.98 zł
Kto jeszcze nie czytał polecam
To trzeba przeczytaćJacek Waszczuk pisze: ↑04 kwie 2018, 23:20W najbliższych dniach trafia do sprzedaży książka;
MYŚLIWCE NAD FINLANDIĄ, wspomnienia pilota dwóch wojen.
Pilot myśliwski walczący podczas wojny zimowej a następnie podczas II wojny światowej w lotnictwie Finlandii. Zestrzelił 56 samolotów
czekam na wydawnictwo gdyż dopiero teraz można poznać wrażenia z wydarzeń które przed laty znaliśmy tylko z jednej "właściwej" strony
http://replika.eu/ksiegarnia/mysliwce-n ... och-wojen/
Dobra seria, ostatnich części nie mam.Jacek Waszczuk pisze: ↑05 kwie 2018, 23:14U mnie także powrót do wcześniejszego tytułu. Wróciłem by dokończyć lekturę
Zmagania lotnicze na Pacyfikiem podczas II wojny światowej zebrane w 9 tomach. Najbardziej kompletna pozycja w temacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości